4 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ MILES+BONUS GOLD/SILVER ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

Τελευταία το πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean airlines εχεί ομολογουμένως υποβαθμίσει κάποια βασικά προνόμια για τα τακτικά μέλη του ωστόσο δεν παύει να διατηρεί και κάποια άλλα, πολύ χρήσιμα. Δυστυχώς, πολύ συχνά συναντάμε κόσμο που δεν γνωρίζει όλα τα προνόμια και έτσι δεν τα εκμεταλλεύεται για να βελτιώσει τα ταξίδια του (για να δείτε όλα τα προνόμια του Miles+Bonus πατήστε εδώ). Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά προνόμια του προγράμματος που καλό θα ήταν να ξέρετε:

  • Κουπόνια αναβάθμισης: Ένα από τα πιο ουσιαστικά προνόμια το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας από economy σε business class σε πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean ή την Olympic. Στα Gold μέλη δίνονται 4 κουπόνια αναβάθμισης (δηλαδή 4 πτήσεις απλής μετάβασης ή 2 μετ’επιστροφής) ενώ στα Silver μέλη δίνονται 2 κουπόνια. Τα κουπόνια ανανεώνονται κάθε χρόνο, δεν μπορούν να μεταφερθούν στον επόμενο ή να χρησιμοποιηθούν για εισιτήρια Go Light στους φθηνούς νάυλους U, T και P. Μια βασική λεπτομέρεια που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι τα κουπόνια δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν μόνο από το κύριο μέλος. Μπορεί ο κάτοχος να χρησιμοποιήσει το κουπόνι του/της για να αναβαθμίσει οποιονδήποτε άλλο επιβάτη θέλει σε οποιαδήποτε πτήση. Κοινώς, αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια για δική σας πτήση, τότε χρησιμοποιήστε τα για κάποιον φίλο, συγγενή ή γνωστό σας. Είναι απλά κρίμα να χαθούν! Πολλοί μας λέτε ότι δεν βρίσκετε ποτέ διαθεσιμότητα για αναβάθμιση. Σίγουρα για τους δημοφιλείς προορισμούς και ειδικά αν ζητήσετε την αναβάθμιση τελευταία στιγμή είναι πολύ πιθανό να μη βρείτε. Ωστόσο, μπορείτε να μπείτε σε λίστα αναμονής που από την εμπειρία μας 8/10 φορές η αναβάθμιση επιτυγχάνεται. Να θυμάστε απλά ότι άπαξ και επιβεβαιωθεί η αναβάθμιση το κουπόνι ουσιαστικά «κλειδώνει», δηλαδή δεν μπορείτε να το ανακαλέσετε και αν ακυρώσετε την πτήση τότε το χάνετε. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την πτήση (για τον ίδιο προορισμό πάντα) τότε εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα το κουπόνι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
  • Επιλογή θέσης: Δυστυχώς, αν και πρόσφατα αυτό το προνόμιο υποβαθμίστηκε σημαντικά παραμένει κάτι που μπορεί να διευκολύνει την πτήση σας. Τα Gold μέλη μπορούν να προεπιλέξουν οποιαδήποτε standard θέση για εκείνους και όσους ταξιδεύουν μαζί τους (πρέπει να είναι ίδιο booking reference) μέσω της διαχείρισης κράτησης ενώ έχουν επίσης 50% έκπτωση στις Up Front θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιλογής θέσης, πατήστε εδώ.
  • Ειδική γραμμή εξυπηρέτησης: Από τις αρχές Φλεβάρη, τα Gold μέλη μπορούν να καλούν την ειδική γραμμή εξυπηρέτησης, 24/7, την οποία θα βρείτε στην ενότητα ‘’Τα Gold προνόμια μου!’’ μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  • Προνόμια ξενοδοχείων/Holmes Place: Τα Gold και Silver μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικά προνόμια σε συνεργάτες της Aegean. Κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα προνόμια είναι η πρόσβαση στα γυμναστήρια Holmes Place καθώς και εκπτωτικά κουπόνια/προσφορές σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα της αλυσίδας Starwood (νυν Marriott) και Yes!Hotels (ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις). Δείτε και την παρακάτω φωτό για τα πλήρη προνόμια.

Προνόμια Miles+Bonus Gold στα ξενοδοχεία Starwood/Marriott στην Ελλάδα

Προνόμια Miles+Bonus Gold στα ξενοδοχεία Yes!Hotels και στα Holmes Place

 

No Comments