Η AEGEAN ΑΛΛΑΖΕΙ “ΥΠΟΓΕΙΩΣ” ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΙΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ο κόσμος δεν ταξιδεύει (προς το παρόν!), οπότε δεν πολυπροσέχει αλλαγές σε προγράμματα επιβράβευσης και έτσι η βρήκε η Aegean την ευκαιρία να κάνει αλλαγές στην συλλογή μιλίων στις πτήσεις της. Φυσικά, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση!

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει λοιπόν, από 16 Ιουνίου ισχύουν οι παρακάτω πίνακες για συλλογή μιλίων αναβάθμισης σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Όπως θα δείτε, η μεγαλύτερη αλλαγή έχει γίνει στα εισιτήρια GoLight τα οποία πια θα συλλέγουν έως και 50% λιγότερα μίλια στους φθηνότερους νάυλους (U, T, P). Ωστόσο, αυξάνονται τα μίλια για τα Flex και Business class εισιτήρια από 5-33%. Φυσικά στο σύνολό τους αυτές οι αλλαγές είναι αρνητικές μια και ο περισσότερος κόσμος, ειδικά οι M+B Gold, προτιμούν τα GoLight εισιτήρια.

Σε γενικές γραμμές δεν μου κάνουν εντύπωση αυτές οι αλλαγές και δεν τις θεωρώ απαραίτητα άδικες · ίσως έτσι μειωθούν και οι ατελείωτοι M+B Gold.. Ωστόσο, με απογοητεύει, για άλλη μια φορά, το ότι δεν κάνει μια επίσημη ανακοίνωση η Aegean. Πάντα προτιμάει την “ύπουλη” λύση όταν είναι κακά τα μαντάτα το οποίο δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη της. Anyway, ψιλά γράμματα…

Πτήσεις εξωτερικού
Πτήσεις εσωτερικού
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.