Η AEGEAN ΑΛΛΑΖΕΙ “ΥΠΟΓΕΙΩΣ” ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΩΝ

Η Aegean, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, άλλαξε τον πίνακα εξαργυρώσεων Star Alliance και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα…μαντάτα δεν είναι καλά!

Σε κάποια από τα κλασσικά sweetspots (τα οποία είχα αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο: http://www.greekforpoints.com/exargyrosi-aegean/), όπως η business class σε πτήσεις εντός της Άπω Ανατολής ή από Ευρώπη για Αμερική, τα μίλια που απαιτούνται για εξαργύρωση έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ενδεικτικά:

  • Business class εντός της Άπω Ανατολής (Far East) – από 42.000 μίλια μετ’επιστροφή, αυξάνεται σε 65.000
  • Business ή First class από Ευρώπη για Βόρεια Αμερική – από 90.000 και 120.000, αυξάνονται σε 110.000 και 150.000
  • Business από Ευρώπη για Κεντρική Ασία – από 90.000, αυξάνεται σε 110.000

Μπορείτε να βρείτε τον καινούργιο πίνακα εδώ

Δυστυχώς, σε συνδυασμό με την επερχόμενη αλλαγή από 1/1/2020 στον τρόπο συλλογής μιλίων μέσω Alpha Bonus (http://www.greekforpoints.com/simantiki-allagi-stis-exargyroseis-aegean/) οι εξαργυρώσεις μέσω της Aegean θα γίνουν αρκετά πιο δύσκολες. Από τη μία το καταλαβαίνω γιατί ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια ζούσαμε όλοι ένα “όνειρο” σε σύγκριση με άλλα προγράμματα επιβράβευσης . Πάρα πολλοί μάζευαν “εύκολα” μίλια, χωρίς ουσιαστικά να είναι frequent flyers, το οποίο αύξανε τις εξαργυρώσεις και έτσι ουσιαστικά “υποβάθμιζε” το πρόγραμμα. Αυτό δεν αναιρεί ωστόσο το ότι για μια ακόμη φορά η Aegean κάνει μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα με πολύ ύπουλο τρόπο και χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση ή έστω μια μικρή προειδοποίηση.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη αλλαγή για φέτος…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.