ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΘΗΝΑ-Ν.ΥΟΡΚΗ ΜΕ NORWEGIAN AIR!

Η low cost εταιρεία Norwegian air ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα ότι ξεκινάει απευθείας πτήσεις από την Αθήνα για το αεροδρόμιο JFK της Ν.Υόρκης! Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουλίου και θα τελειώσουν στις 26 Οκτωβρίου. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου €170 one way. Η Norwegian air θα είναι η δεύτερη εταιρεία που εκτελεί το συγκεκριμένο απευθείας δρομολόγιο, μετά φυσικά από την Emirates.

Αν και low cost, η Norwegian air εχεί γενικά πολύ καλή φήμη και χρησιμοποιεί τα εξελιγμένα 787 Dreamliner στις υπερατλαντικές πτήσεις. Προσφέρει μόνο economy και premium economy, με την τελευταία να φημολογείται ότι είναι αρκετά άνετη αν και φυσικά δεν συγκρίνεται με μια lie-flat θέση στην business ή first class της Emirates 🙂

Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πόσο θα κρατήσει αυτή η πτήση! Οι φήμες λένε ότι είναι «λίγα τα ψωμιά» της Norwegian και ότι το low cost μοντέλο στις υπερατλαντικές πτήσεις δεν μπορεί να συντηρηθεί… Το μέλλον θα δείξει αλλά προς το παρόν η Norwegian αποτελεί άλλη μια ωραιότατη και οικονομική επιλογή για να επισκεφτείτε το Μεγάλο Μήλο!

No Comments