5 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΜΙΛΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ AEGEAΝ

Εκτός από τους βασικούς τρόπους συλλογής μιλίων εξαργύρωσης, δηλαδή τις πτήσεις και τη χρήση πιστωτικών καρτών της Alpha Bank, η Aegean προσφέρει και κάποιους εναλλακτικούς τρόπους. Ας δούμε λοίπον μερικούς από τις πιό χρήσιμους που αξίζει να θυμάστε:

Booking.com: Ένας ιδιαίτερα εύκολος και κερδοφόρος τρόπος είναι μέσω της γνωστής πλατφόρμας για ξενοδοχειακές κρατήσεις. Αρκεί να κάνετε την κράτησή σας μέσω του συγκεκριμένου link της Aegean (πατήστε εδώ). Προσθέτωντας τον αριθμό σας Miles+Bonus στην κράτηση κερδίζετε 2 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1€ που ξοδεύετε. Τα μίλια αποδίδονται φυσικά αφού ολοκληρώσετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο.

Ξενοδοχεία: Εκτός από τη booking.com, η Aegean συνεργάζεται επίσης και με μια πληθώρα ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, όπως τις αλυσίδες Electra Hotels & Resorts, Domotel Hotels & Resorts, Daios Hotels και πολλά άλλα. Το πόσα μίλια θα συλλέξετε εξαρτάται από το ξενοδοχείο και μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ στο κεφάλαιο ‘Διαμονή’. Πέρα από τα μίλια εξαργύρωσης, πολλά από τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης προνόμια στους κατόχους Miles&Bonus Gold ή Silver όπως αναβάθμιση δωματίου, late check out και άλλα. Να θυμάστε απλά ότι αν κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο μέσω τρίτου, όπως π.χ. booking.com, τότε συνήθως δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παραπάνω ειδικά προνόμια. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε και να συλλέξετε μίλια μέσω της booking.com αλλά και μέσω της ειδικής συνεργασίας που μπορεί να έχει η Aegean.

Starwood Preferred Guest (SPG): Η Aegean είναι συνεργάτης του πρόγραμματος επιβράβευσης SPG στο οποίο ανήκουν μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως Sheraton, Westin, W Hotels, St. Regis, Meridien κ.ά. Μέσω αυτής της συνεργασίας μπορείτε να μετατρέψετε SPG πόντους σε μίλια της Aegean σε αναλογία 1:1. Αν έχετε επίσης πόντους στο πρόγραμμα Marriott Rewards (της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων) μπορείτε να τους μεταφέρετε στο πρόγραμμα SPG, πάλι σε αναλογία 1:1, και από εκεί στην Aegean. Να θυμάστε ότι για κάθε πολλαπλάσιο 20.000 πόντων SPG που μετρατρέπετε παίρνετε άλλους 5.000 πόντους μπόνους (δηλαδή στους 20.000 πόντους θα πάρετε 25.000 μίλια της Aegean, στους 40.000 θα πάρετε 50.000 κτλ).

Hertz: Η Hertz προσφέρει εώς και 1500 μίλια εξαργύρωσης (καθώς και αναβάθμιση κατηγορίας στους Miles+Bonus Gold) για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, ανάλογα με τη διάρκεια της κράτησης και τον τύπο του αυτοκινήτου (δείτε τις λεπτομέρειες εδώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι για να αποδωθούν τα μίλια, πρέπει ο κάτοχος της κάρτας Miles+Bonus να είναι και ο οδηγός του οχήματος.

Celestyal Cruises: Αν πάλι σας αρέσουν οι κρουαζιέρες τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην συγκεκριμένη προσφορά. Η Celestyal Cruises προσφέρει 5 μίλια εξαργύρωσης για κάθε ευρώ σε αγορά πακέτου κρουαζιέρας (καθώς και αναβάθμιση καμπίνας στα Gold μέλη του Miles+Bonus). Διαβάστε όλα τα προνόμια και τους όρους εδώ.

No Comments