ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ QATAR AIRWAYS

Η Qatar Airways, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στα φετινά Skytrax awards και με μια από τις πιο αγαπημένες μας business class,  ανακοίνωσε άλλη μία σειρά από προσφορές (economy και business class) για κρατήσεις που θα γίνουν έως 19 Σεπτεμβρίου για πτήσεις έως 31 Μαΐου του 2018. Για πτήσεις από την Αθήνα, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές και να κάνετε κράτηση εδώ.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Qatar Airways προσφέρει μια φανταστική εμπειρία, ειδικά στη business class την οποία η ομάδα μας έχει δοκιμάσει πάρα πολλές φορές και σας συστήνει ανεπιφύλακτα (δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες)! Πέρα από τις φανταστικές τιμές η Qatar Airways προσφέρει και μια σειρά από άλλα προνόμια με την συγκεκριμένη προσφορά (δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ):

  • Διπλάσια μίλια για τα μέλη του προγράμματος Privilege Club
  • Μεγαλύτερη έκπτωση όταν κλείνετε πάνω από ένα εισιτήριο
  • Δωρεάν διαμονή στη Ντόχα αν η πτήση σας έχει ανταπόκριση πάνω από 12 ώρες. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ. Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα είναι μέσα στις 80 χώρες που δεν χρείαζονται βίζα για την παραμονή τους στο Qatar οπότε είναι μια ιδανική ευκαιρία για να εξερευνήσετε τη Ντόχα κάτι το οποίο έχουμε κάνει στο παρελθόν και σας συστήνουμε!

Κάποιες προσφορές (οι τιμές κατ’άτομο είναι χαμηλότερες αν κλέισετε πάνω από ένα εισιτήριο) και λεπτομέρειες που αξίζουν την προσοχή σας:

  • Για πτήσεις σε economy class, οι καλύτερες προσφορές από Αθήνα είναι για Χονγκ Κονγκ (€579), Μπανγκόκ (€609), Σανγκάη (€629) και Σιγκαπούρη (€649).
  • Για πτήσεις σε business class, οι προσφορές από την Αθήνα ισχύουν για κρατήσεις δύο ατόμων μόνο. Η καλύτερη είναι για Χονγκ Κονγκ (€3.478 για δύο επιβάτες)
  • Αν είστε λίγο περιπετειώδεις, ένας τρόπος για να πετάξετε πιο φθηνά business class είναι απλά να αρχίσετε το ταξίδι σας σε μια γειτονική χώρα που έχει καλύτερες προσφορές. Για παράδειγμα, μερικές πολυ δελεαστικές προσφορές: Σόφια-Σανγκάη (€1.290), Βουκουρέστι-Κολόμπο (€1.329), Βενετία-Μπανγκόκ (€1.300), Σόφια-Σιγκαπούρη (€1.430). Τα εισιτήρια για αυτές τις γείτονες χώρες είναι συνήθως φθηνά οπότε και πάλι γλυτώνετε αρκετά χρήματα. Πρέπει βέβαια να διασφαλίσετε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για την ανταπόκριση! Μπορείτε να δείτε τις προσφορές από όλες τις χώρες απλά πηγαίνοντας στο κεντρικό site της Qatar Airways και αλλάζοντας την χώρα από το μενού, πάνω δεξιά.
  • Για πτήσεις σε business class, να ξέρετε ότι τα αεροσκάφη με την πιο εξελιγμένη και αναπαυτική θέση-κρεβάτι είναι τα Β787, Α380 και A350. Τα Β777 και Α330 έχουν την παλαιότερης γενιάς θέση η οποία είναι βέβαια μια χαρά απλά δεν είναι εξίσου αναπαυτική και εντυπωσιακή (η Qatar ωστόσο έχει ήδη αρχίσει την αναβάθμιση του 777 στόλου της με την ακόμα πιο εξελιγμένη θέση, Qsuite αλλά η αναβάθμιση θα πάρει καιρό να ολοκληρωθεί).  Επίσης κάποιες από τις πτήσεις από χώρες των Βαλκανίων εκτελούνται με μικρότερα αεροπλάνα (Α320, Α319) τα οποία δεν έχουν πάντα θέση που γίνεται κρεβάτι. Ωστόσο, πολλά από αυτά έχουν αναβαθμιστεί με την ίδια (σχεδόν) θέση που θα βρείτε στα  787, Α380 και A350. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε την υπέρτατη εμπειρία, καλό είναι να ελέγξετε πρώτα το αεροσκάφος με το οποίο εκτελείται η πτήση.

Δώστε προσοχή στον τύπο του αεροσκάφους που εκτελεί την πτήση

Qatar Airways Business Class σε αεροπλάνο Dreamliner 787

Qatar Airways business class σε αεροπλάνο 777

Qatar Airways business class παλιού τύπου σε αεροπλάνο Α320

Ένα από τα υπέροχα γεύματα της business class

Το εντυπωσιακό check-in στη Ντόχα

Το φανταστικό Al Mourjan lounge στην Ντόχα!

Το φανταστικό Al Mourjan lounge στην Ντόχα!

Το φανταστικό Al Mourjan lounge στην Ντόχα!

No Comments