ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΤΟΧΑ ΜΕ ΤΗΝ QATAR AIRWAYS

Η Qatar airways ανακοίνωσε τις προάλλες ότι από τις 27 Μαρτίου 2018 θα ξεκινήσει απευθείας δρομολόγιο για τη Θεσσαλονίκη! Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2017, σύμφωνα με τα έγκυρα βραβεία Skytrax, θα εκτελεί 4 εβδομαδιαίες πτήσεις (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή) με αεροσκάφος τύπου Α320. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική σύνδεση, είδικα φυσικά για τους φίλους μας στην συμπρωτεύουσα αλλά και στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, μια και είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής ξεκινά απευθείας δρομολόγιο προς τη Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας έτσι αισθητά τα ταξίδια σε γνωστούς διεθνείς προορισμόυς της Ασίας, Αυστραλίας αλλά και Αφρικής.

Η πτήση από Θεσσαλονίκη θα αναχωρεί στις 13.50 και θα έχει διάρκεια περίπου 4 ώρες και 50 λεπτά. Η πτήση από Ντόχα θα αναχωρεί στις 7.40 με συνολική διάρκεια σχεδόν 5 ώρες και 10 λεπτά. Το Α320 διαθέτει 12 θέσεις στην business class και 132 στην economy. Σε ένα πρώτο έλεγχο που κάναμε, φαίνεται ότι δυστυχώς το Α320 που θα εκτελεί την πτήση δεν θα είναι εξοπλισμένο με την ανανεωμένη και πλήρως ανακλινόμενη θέση business class αλλά θα διαθέτει ίντερνετ. Ωστόσο η Qatar airways ανανεώνει με γρήγορους ρυθμούς το στόλο της οπότε δεν αποκλείεται σύντομα το δρομολόγιο να διαθέτει την τελευταίας γενιάς business class. Δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες (και διαβάστε και τα review μας από τις πρόσφατες πτήσεις μας με την Qatar airways) για να πάρετε μια ιδέα της εμπειρίας.

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρεις της ανακοίνωσης ή να κάνετε κράτηση μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι η πτήση για Θεσσαλονίκη δεν θα διαθέτει τις πλήρως ανακλινόμενες (lie flat) business class θέσεις

Λογικά αυτή θα είναι η business class για την πτήση της Θεσσαλονίκης

Το φαγητό και το σέρβις είναι πάντα πολύ υψηλού επιπέδου!

Το lounge στη Ντόχα

No Comments